VELKOMMEN TIL VÆRSTETORVET

Fredrikstad gir deg Norges mest moderne handlesenter med 70 butikker og serveringssteder. Velkommen til åpning 31. oktober!

Utforsk

BUTIKKER

  • BUTIKKER

  • HUS OG HJEM

  • KLÆR OG SKO

  • MAT OG DRIKKE

  • MATVÆRSTE

  • SERVERING

  • SERVICE OG TJENESTEYTENDE

  • SPESIALBUTIKKER

Amundsen Spesial

Amundsen Spesial selger smakfulle fristelser som passer godt til eget forbruk eller som en flott gave til noen du vet setter pris på «det lille ekstra». Her får du deilig kaffe, te, sjokolade, krydder, olivenoljer og mye annet for den kvalitetsbevisste. Amundsen Spesial – over 100 år med kvalitet! Amundsen Spesial har i over 100 år jobbet for å levere enestående produkter til konkurransedyktige priser. Trond Amundsen er fjerdegenerasjons kjøpmann, etter at hans familie har drevet en god, gammeldags kolonialforretning i Haugesund siden 1921. Denne butikken het tidligere Amundsen på hjørna. Amundsen Spesial startet opp like ved Risøybroen i Haugesund 1. august 2009 av Eva Mariann og Trond Amundsen. Konkurransen fra dagligvarekjedene krevde forandring og nytenkning. Resultatet ble et samarbeid med kvalitetsleverandører, både lokale og europeiske, med samme genuine interesse for kvalitet, unik smak og flott design. Dermed ble merkenavnet Amundsen Spesial skapt. Her følges samme filosofi som er viktig for familien: eksklusiv kvalitet, spennende sortiment og personlig service. Vårt mål er å imponere. Derfor vil vi levere enestående produkter til veldig konkurransedyktige priser, med den beste mulige service!

Anton Sport

Vi i Anton Sport har som mål å inspirere mennesker til å finne godfølelsen gjennom sport og friluft med hovedvekt på ski, sykkel, løp og friluft. Vi har dyktige fagfolk som vil hjelpe deg med å finne det riktige utstyret som passer for deg og ditt behov.

Apotek 1

Velkommen til oss på Apotek 1 Værstetorvet. Hos oss får du alle typer reseptbelagte og reseptfrie medisiner. I tillegg har vi et bredt utvalg av trygge og gode produkter innenfor helse, hygiene, hudpleie og velvære. Våre ansatte bruker sin kunnskap for å gi deg gode råd som er tilpasset din situasjon. Vi ønsker at du skal bli inspirert og motivert til å ta vare på egen helse. Spør oss gjerne! Vi jobber hver dag for å vise at vår kunnskap er din trygghet. Velkommen til oss!

Bakfickan

BikBok

Bik Bok er en av Nordens ledende motedestinasjoner for jenter i midten av 20-årene. Hos oss finner du kolleksjoner med gode basisplagg, kommersielle trender og «it-fashion», skapt for å inspirere den nordiske jenta til alle anledninger.

Bjørklund

Bjørklund hjelper deg å lykkes med gavene!Bjørklund, Norges største klokke- og smykkekjede, består i dag av 93 butikker og en stor netthandel. Med over 30 års erfaring er vi dedikert til å tilby våre kunder et bredt utvalg av smykker og klokker fra både kjente og egne merker. Vår grunnfilosofi er å være en smykke- og klokkekjede for folk flest. Vi hjelper deg gladelig med alt fra puss av bunadsølv og andre smykker, gravering, reparasjoner, batteriskift og trykktest på din klokke. Er det noe vi ikke kan fikse i butikken, sender vi det inn til Norges største gullsmedverksted, hvor det jobber flinke fagfolk! Hos oss finner du blant annet et stort utvalg av klokker fra kjente kvalitetsmerker som: Seiko, Gant, Daniel Wellington, Mockberg, Nixon, Casio, Inex, Citizen, Club, Mondaine og Luminox. Smykkene i våre butikker er delvis av eget design og delvis fra anerkjente smykkedesignere. Derfor er vi alene om store deler av smykkene. Noen av merkene du finner i våre butikker er: By Olea of Norway, ByBiehl, Mockberg, Magi, Duette, Selma & Sofia og Felix for gutta. Er du på jakt etter bunadsølv? Vi fører sølv til de fleste drakter i Norge. Bunadsølvet vårt er et møysommelig håndverk med lange tradisjoner fra Voss (Sylvsmidja).På www.bjorklund.no kan du handle enkelt fra sofakroken, eller hvor du måtte ønske. Og vi tilbyr også Klikk & Hent i våre butikker.Velkommen til Bjørklund-butikken!

Clas Ohlson

Enkelt og prisgunstig for alle hjemmefiksere, siden 1918. Hos oss finner du det meste du trenger for å rydde, organisere, lyse opp, koble til, reparere og fikse hjemme til en god pris. Vi hjelper med å skape holdbare og komfortable løsninger som passer ditt hjem. Både inne og ute! Som å bruke strøm smartere. Reparere og ta vare på tingene dine slik at de varer lenge. Eller (endelig) få orden i kjøkkenskapet. Morsomt, synes vi – og en god måte å spare både penger og jordens ressurser på.Velkommen til Clas Ohlson i dag

Coop OBS

Obs er Norges eneste hypermarkedkjede som tilbyr en enorm bredde i vareutvalget sitt. Her finner du alt fra tradisjonell dagligvare til sykler, ski, trampoliner, kjeler, glass, støvsuger, garn, hundeleker, klær til barn og voksne og mye mye mer. Våre enormt store butikker, eller varehus som vi kaller det, gjør handleopplevelsen mye mer effektiv for både de som skal handle litt og veldig mye, både med eller uten barn. Det unike med Obs er at du finner alt på ett sted!

Cubus

Cubus, en del av det norske familieselskapet Varner, fokuserer på å dekke nordiske familiers grunnleggende klesbehov med enkle, naturlige design inspirert av nordiske årstider. Vi prioriterer rene kvaliteter og naturmaterialer, med mål om å være ledende på ull og nyheter innen naturfiber. Bærekraft er sentralt i hele produksjonsprosessen, med tiltak for økt transparens og bruk av resirkulerte materialer. Vi lytter til kundenes behov og lager essensielle, moderne plagg som er holdbare og funksjonelle. Gjennom troverdighet, respekt, ydmykhet og innovasjon ønsker vi å være din hoveddestinasjon for favorittplagg – for hele familien.

Eurosko

Eurosko tilbyr et bredt og moderne utvalg av fottøy for hele familien. Her finner du sko til alle anledninger, og du kan være trygg på at skoene du kjøper er av god kvalitet, «in» i tiden og komfortable. Vårt mål er å gi våre kunder den beste handleopplevelsen, og derfor har vi flotte, inspirerende og veldesignede butikker som stadig er i utvikling. Vårt imøtekommende og profesjonelle personale står klare til å hjelpe deg med å finne de perfekte skoene som passer dine behov, stil og budsjett.

Feel

Velkommen til interiørkjeden Feel. Vi tilbyr en unik og inspirerende opplevelse for alle som elsker å skape et vakkert og personlig hjem.Vår lidenskap er å gi inspirasjon og glede til å skape ditt drømmehjem ved å tilby et bredt utvalg av stilfulle kvalitetsprodukter til fornuftige priser.Enten du er ute etter å friske opp et rom med trendy dekor, skape en koselig atmosfære med myke tekstiler eller finne en gave mottaker garantert vil bli glad for.Våre dyktige medarbeidere står klare til å hjelpe deg med å finne de perfekte elementene som passer din stil og behov. Du kan være trygg på at produktene du finner hos oss vil bidra til å skape et vakkert og harmonisk hjemmemiljø.

Floyd

FLOYD er et av Norges største familieeide motekonsern, med eget merke i 40 FLOYD-butikker, i nettbutikken FLOYD.no og over 200 motebutikker. Vi feirer kvinners unike stil med et bredt utvalg trendy plagg. Hos oss handler det ikke bare om klær – men også å formidle selvtillit og empowerment. Vi ønsker at alle våre kunder skal føle seg fantastiske i hvert antrekk de handler hos oss. Hos oss skal du oppleve en sømløs handel og få personlig service fra våre engasjerte ansatte. Velkommen til FLOYD – garderoben for alle livets øyeblikk!

Fredrik & Louisa

Fredrik & Louisa tilbyr kvinner og menn luksusprodukter fra skjønnhetsbransjens ledende merkevarer, og har alltid gode kampanjer og priser på bestselgere. Våre ansatte består av makeupartister, hudpleiere og lidenskapelige personer som brenner for skjønnhet og velvære.

Freequent

Vi i Freequent jobber mot visjonen - LUXURY FOR LESS ; altså luksuriøse klær til en hyggelig pris. Freequent er klesbutikken hvor tidløs mote og trender blandes sammen, noe som gjør at alle kan finne seg noe hos oss - alt fra 13- 90 år. Hos oss kan dere også finne accessories som f.eks vesker, sko, smykker og hårpynt. Vi er veldig opptatt av service, og setter kunden i fokus. Hos oss skal du få ærlige tilbakemeldinger og en hyggelig opplevelse. Vi har tenkt til å føre merker som Freequent og andre BESTSELLER merker, slik at vi kan nå ut til flest mulig. Freequent er et dansk merke som ble opprettet først i 2009, og vår eier Anesia Maria Ramén var en av de første i Norge til å åpne en fysisk Freequent-butikk. Noe vi er veldig stolte av.

Funky Frozen

Funky er Nordens største yoghurtis-kjede, og bærekraftighet er en viktig ledestjerne i alt vi gjør! Hos oss vil du alltid finne veganske eller naturlige produkter. En smakfull is på naturlige ingredienser, en energigivende smoothie med naturlig sting eller en vegansk frappe eller shake. Du velger helt selv!Ett godt valg, en god dag, en bedre verden.Vi får det til sammen!

Gant

GANT er en internasjonal kjent merkevare og beskrives som Preppy American Sportswear. GANT Retail har 12 egeneide butikker. I Norge har GANT vært en betydelig aktør i over 40 år. GANT er et av Norges mest kjente varemerker innen klær, klokker, og sko.Butikken på Værste blir bygget et helt nytt butikkonsept som GANT bruker i alle nye butikker over hele verden. Konseptet er inspirert av historien til GANT som strekker seg 75 år tilbake i tid.

Garnpikene

Garnpikene er Norges største garnkjede! Ta med deg en strikkevenn og besøk Fredrikstad sin nye godtebutikk for strikkere. Vi ønsker at vår butikk på Værstetorvet fremstår som moderne, oversiktlig og inspirerende. Det skal være lett for kunden å finne frem , og ikke minst kunne ta og føle på de mange deilige garnsortene som vi fører. Vi har utstilt mange modeller fra ulike designere som du kan la deg inspirere av. Du finner også alt strikketilbehøret en strikker trenger. - Hos oss møter du bilde, serviceinnstilte og engasjerte ansatte, med fagkunnskap til å hjelpe våre kunder med nødvendig strikkehjelp, strikketeknikker, fargevalg og alternative garnsorter. Vi kommer til å ha strikketreff med ulike agenda, som f.eks. strikkehjelp, strikketeknikker, lanseringer, gjestedesignere med mer. - Søk opp Garnpikene_vaerstetorvetærste for å få med deg siste nytt fra oss i sosiale media.

Gla’Laksen

Hos Gla'laksen Værstetorvet, bringer vi havets skatter rett til din tallerken! Vi er stolte av å tilby det aller beste innen fersk fisk og skalldyr, og våre prisbelønte fiskekaker og fiskepudding er kjent for sin utsøkte smak og kvalitet. Hos oss finner du også et bredt utvalg av hjemmelagde spesialiteter og tilbehør som løfter sjømatopplevelsen til nye høyder. Som en del av den pulserende mathallen serverer vi lekre og trendy retter fra havet – alt fra klassiske fish'n'chips til fargerike og smakfulle pokebowls. Og for de spesielle anledningene kan du glede deg over våre fantastiske skalldyrbokser perfekt for å imponere gjester hjemme. Besøk Gla'laksen Værstetorvet og la oss inspirere deg med de beste råvarene og de mest fristende sjømatrettene. Velkommen til en smakfull opplevelse!

Glitter

Jernia

Det du trenger for å lykkes hjemme.Gjennom generasjoner har Jernia vært en viktig lokal lagspiller for at folk skal lykkes hjemme. I over 130 butikker, i tillegg til nettbutikken jernia.no, finner du kvalitetsutstyret du trenger – enten du skal lage mat eller fikse små prosjekter i hjem og hage.Jernia er ikke bare kjent for å selge varer som varer. De tilbyr også tjenester som hjelper deg med å ta vare på tingene dine, og har innbytteordninger som gjør det enklere for deg å resirkulere det du ikke kan bruke lenger.Hos Jernia får du innbytterabatt på gamle stekepanner og gryter, knust porselen og keramikk, og utdaterte brannslukkere. Du kan få slipt kniven så god som ny, eller leie verktøy, tepperenser og annet utstyr du bruker sjelden. Og trenger du råd til fargevalg kan du bruke Jernias fargerådgivere – helt gratis.

Jordbærpikene

Oppskriften på den gode samtalen - Jordbærpikene er en koselig møteplass hvor du kan senke skuldrene og nyte et godt måltid med hjemmelaget mat. Eller kose deg med litt kaffe og kake mens du slår av en prat med noen du liker å være sammen med. - Vi lager både mat og kaker fra bunnen av, med sesongens friske råvarer. Dermed er vi et naturlig møtested for alt fra kaffe og kaker til lunsj og middag. Maten serverer vi med et stolt smil om munnen, og, vi er så fornøyd med oppskriftene våre at vi gjerne deler dem med deg. Caféen vår drives av medarbeidere som brenner for å servere skikkelig god mat. Og som gjerne slår av en prat. Velkommen!

Junkyard

Kid

Kid ASA er Nordens største tekstil- og interiørkonsern. Konsernet består av kjedene Kid Interiør i Norge, og Hemtex i Sverige, Finland og Estland. Kids strategi er å tilby kundene kvalitetsprodukter fra sitt sortiment, bestående av egenutviklede merker til gode priser, gjennom inspirerende butikker samt nettbutikk. Gardiner, sengetøy, dyner og puter, solskjerming, håndklær, pledd, møbler og senger – ja, alt du trenger for å skape det hjemmet du ønsker deg til en god pris.

Kitch´n

Stell i stand til fest på kjøkkenet. «Hver dag er en fest», sier ordtaket – og vi er så enige. I alle fall når kjøkkenet er godt utstyrt. - Vi hjelper deg å lage feststemning, selv på hverdager. Trumf travle ettermiddager med kjøkkenutstyr som får middagslagingen til å gå unna, kjapt og enkelt. Lekre kniver, skåler og panner legger i alle fall ingen demper på stemningen. Tvert imot. Sving deg på kjøkkenet med kvalitetsutstyr som spiller på lag – og gjør deg glad. - Vi fører mange kjente merkevarer, blant andre Rosendahl, Eva Solo, Le Creuset, SMEG, Ankarsrum, Moomin by Arabia, Magnor og mange flere.

Lekia

Velkommen til Lekia Værste, stedet hvor magien starter og drømmer tar form! Her finner du ikke bare et spennende utvalg av leker, men en verden full av muligheter for barn i alle aldre. Våre hyller bugner av alt fra klassiske favoritter til de nyeste trendene, nøye utvalgt av våre fagkyndige ansatte som brenner for lek og utvikling. Enten du leter etter den perfekte gaven eller noe som kan gi inspirasjon til kreative stunder, har vi det du trenger. Lekia Værste er ikke bare en butikk – det er et sted hvor fantasien får fritt spillerom. Våre aktiviteter og arrangementer gir barnmuligheten til å utforske nye interesser, få mestringsfølelse og skape egne eventyr. Vi tror at alt begynner med lek, og det er gjennom lek at barn kan utforske verden, utvikle nye ferdigheter og følge sine drømmer. Våre ansatte er alltid klare til å hjelpe, med smil og solidfagkunnskap. De er lidenskapelig opptatt av å finne den rette leken tilhvert barn, og står klare til å gi råd og veiledning som kan hjelpe både små og store til å oppdage noe nytt. Hos oss får du ikke bare kvalitetsleker, men også en ekte faghandelsopplevelse hvor kunnskap og service står i sentrum. La oss sammen inspirere og oppfordre barn til å drømme stort. Hos Lekia Værste vet vi at de største eventyrene ofte starter med lek! Velkommen inn til et univers fylt av latter, læring og uendelige muligheter! Alt begynner med lek!

Levi’s

LEVI’S® BRAND Levi’s® brandet illustrerer klassisk Amerikansk stil. Siden merket ble grunnlagt i 1873 har Levi’s® jeans vært ett av de mest gjenkjennelige klesplaggene verden over. I dag fortsetter Levi’s® å utvikle merkeportoføljen med bransjeledende innovasjoner. Vårt utvalg av ledende jeansprodukter samt tilbehør, er tilgjengelig i mer enn 110 land, som tillater individer verden over til å uttrykke sin personlige stil. LEVI’S® TAILOR SHOP På Levi’s Store Værstetorvet finner du også Tailor Shop, en skredderstasjon, der kunder kan få sine jeans tilpasset direkte i butikken.

Life

Life er en destinasjon for velvære som ønsker alle velkommen og tilbyr et gjennomtenkt utvalg av kvalitetsprodukter. Lifes utvalg består av kosttilskudd, vitaminer, naturlig hudpleie, miljøvennlige rengjøringsprodukter, helsebringende mat og mye mer.- Våre erfarne helserådgivere bidrar med innsiktsfulle tips og støtte for å veilede kundene på deres helse- og velværereiser. - «Målet vårt er enkelt, men langt fra lett: Vi ønsker å hjelpe alle til å leve sitt beste liv.»

Lindex

Lindex er en av Europas ledende motekjeder, med rundt 440 butikker i 18 land og salg online over hele verden gjennom tredjepartspartnerskap. Lindex tilbyr inspirerende og prisgunstig mote, og sortimentet inkluderer flere ulike konsepter innen damemote, barnemote, undertøy og kosmetikk. Lindex vokser, både i egne kanaler, franchise og sammen med globale moteplattformer. Lindex høyere formål er å styrke og inspirere kvinner overalt, og Lindex bærekraftløfte er å utgjøre en forskjell for fremtidige generasjoner ved å styrke kvinner, respektere planeten og sikre menneskerettighetene. Lindex er et heleid datterselskap av Lindex Group plc. Mer informasjon er tilgjengelig på www.lindex.com.

Manstad Kjøtt

I mer enn ti år har Manstad kjøtt & delikatesse drevet i Onsøy, og har i en årrekke vært Fredrikstads eneste slakterutsalg. Vi har med tiden også utviklet vårt eget tørrmodnet kjøtt som modnes i minimum fire uker. Dette vil vi tilby fra et eget modningsrom. I tillegg har vi et stort utvalg øvrige kjøttråvarer fra storfe, kalv, svin, lam, fjørfe og vilt. Vi har også til enhver tid et godt utvalg av ferdigretter, ferskt kjøttpålegg, og andre delikatesser. Det skal være en opplevelse å handle hos oss, og derfor har vi alltid fokus på god kundeservice og produkter av topp kvalitet – for vi vet at et vellykket måltid alltid starter med førsteklasses råvarer.

Matologi

Matværste

Meraki

Mester Grønn

Velkommen til Mester Grønn! - Hos Mester Grønn på Værstetorvet finner du friske blomster og planter til alle anledninger. Vi har alltid 3for2 på snittblomster. Plukk og miks dine favoritter og sett dem sammen selv hjemme, eller la oss binde en flott bukett for deg. Vi utfører alt av blomsterbinderi til hverdag og fest, sorg og glede. La deg også inspirere av vårt store utvalg blomstrende potteplanter, grønne planter, potter, vaser og sesongens tilbehør. - I vår blomsterbutikk på nett kan du bestille blomster for levering hjem på døren eller henting i butikk. For personlig veiledning kontakt en av våre butikkansatte, eller vårt kundesenter på tlf 800 80 111. - Mester Grønn har kvalitetsgaranti og bytter alle blomster og planter som ikke holder garantert kvalitet og levetid. Selvfølgelig!

Næss

Næss since 1955 - Butikk med klær, vesker og reiseutstyr - Vi fører merker som: - Klær: Suncoo, Noella, Golightly, Soaked mm - Vesker: DAY, Guess, Valentino, Jim Rickey, Marc Jacobs, Michael Kors, Karl Lagerfeld, Rains, Re:Design, Lycke, Calvin Klein, mm - Reiseutstyr: Samsonite, North Pioneer

Newbie

Velkommen til Newbies magiske verden. Nostalgiske klær, accessories og innredning til våre minste som vi er så glade i. Våre klassiske og romantiske klær til baby & små barn er skapt for å vare lenge og elskes høyt, både når det gjelder kvalitet, økologisk bomull og tidløs design. Plagg som er laget for å kunne arves videre til søsken og venner, med gode minner vevet inn i sømmene. Når du åpner dørene til Newbies verden får du et glimt av alle de herlige øyeblikkene du kan dele med de du er aller mest glad i. En verden hvor skjønnheten finnes både i design og minner fra den gode tiden sammen.

Nille

Nille – for små og store øyeblikkNille er for deg som elsker livets små og store øyeblikk. Enten du skal ha venner på middag, arrangere fest eller feire bursdag, eller bare vil gjøre det koselig hjemme - hos Nille finner du det du trenger. Vår filosofi er at det alltid finnes en god grunn til å feire og nyte de små stundene i hverdagen.Vi er her for de små og store øyeblikkene!

Norli

Normal

Normal er en kjede med butikker som selger helt normale varer til unormale priser. Alle varer vi tar inn og selger er helt normale ting, som du bruker i din helt normale hverdag. Vi selger for eksempel Ajax til rengjøring, Gillette barberingsutstyr, hårpleie fra L´Oreal og makeup fra Maybelline. Normal er mye mer enn bare faste lave priser på hverdagens merkevarer. Målet vårt er at du som kunde får en unik opplevelse hver gang du besøker butikkene. Derfor henter vi hele tiden inn nye og spennende varer, som skal supplere et stort og fast sortiment. Eksempelvis kan du finne godteri som du kun har sett i utlandet, ansiktskremen du hamstret siste ferie og ikke kan få tak i, brusen du kun har sett på tv osv. Ettersom at varesortimentet vi fører er skiftende, vil det alltid være en ny opplevelse å besøke våre butikker. Velkommen til skattejakt hos NORMAL!

Outland

Det som startet som en virksomhet med fokus på tegneserier og lesestoff har vokst seg inn i en rekke varegrupper som dekker flere hobbyer og interesser. Tegneserier, fantasy-/science fiction-bøker, brettspill, kortspill, rollespill, miniatyrspill, klær, merchandise, samleobjekter og asiatiske tegneserier. Vi har også et stort utvalg snacks, drikke og matvarer fra Japan.- Over de siste 30 årene har Outland utviklet seg fra noe hobbybasert til et nasjonalt fenomen. Det som en gang startet på gutterommet, har blitt til møtepunkter over store deler av Norge, der ikke bare vi, men alle kan treffes og dele engasjement for interessene sine. - Mange vil kalle oss for en “nerdebutikk”, og det er et stempel vi bærer med stolthet. Det som en gang var et ord hvisket i spydighet, er nå et begrep vi bruker med kjærlighet. Det er kult å være nerd, og Outland brukes synonymt med nerdekultur i Norge

Presangen

Rino Hansen

Rituals

RITUALS HJELPER DEG MED Å ROE NEDMed en unik kombinasjon av hudpleie, kroppsprodukter, sminke og produkter til hjemmet, blander Rituals moderne teknologi og tradisjonelle ritualer fra Det fjerne Østen. Resultatet er eksklusive og prisvinnende produkter som forvandler dine daglige rutiner til meningsfulle ritualer. En handletur hos Rituals byr ikke bare på nydelige produkter, men også et deilig, avslappende øyeblikk. Rituals handler ikke om å se bra ut. Det handler om å føle seg bra. Velkommen!

Sabrura Sticks & Sushi

Sabrura serverer sushi, sticks og asiatisk inspirert mat og med en norsk vri. Vi strekker oss langt for å bruke kortreiste råvarer der det er mulig. Alle våre restauranter byr på en deilig sushibuffet hvor du kan velge blant et variert utvalg sushi og asiatisk inspirert mat som blant annet dim sum, vårruller og nydelige satay kyllingsticks. Vi har også en à la carte-meny med flere fristende retter. Barn mellom 6–12 år betaler halv pris på buffet i følge med betalende voksen, og barn under 6 år spiser gratis i følge med betalende voksen. Lunsjbuffet 229,- frem til kl 14:00 mandag-fredag. Middagsbuffet 279,- fra kl 14:00 og hele helgen. Sitt ned og nyt i en av våre restauranter, eller bestill takeaway og ta med Brura hjem. Velkommen til Sabrura Værstetorvet!

Shoe Gallery

Shoe Gallery tilbyr eksklusive og internasjonale merker innen mote og design. Kundene vil alltid bli møtt av inspirerende butikker og et dyktig personale som er klare til å gi god veiledning og personlig service. Butikken har et bredt utvalg av produkter, inkludert sko, vesker, klær, tilbehør og mer, fra noen av de mest anerkjente merke i bransjen. Shoe Gallery er stedet for deg som ønsker å oppleve det beste innen mote og design, og for deg som ønsker å føle deg eksklusiv og velkommen.

Smakslykke

Smakslykke er et ledende delikatessekonsept i Norge. Et unikt konsept med kombinasjon av delikatessebutikk og servering har gjort Smakslykke til et kjent navn for alle matglade mennesker i hele landet. Her vil du finne råvarer fra de kjente europeiske matperlene som Italia, Frankrike og Spania - i tillegg til mye mer. Skinker, oster og alt av charcuterie i ypperste kvalitet finner du her. Serveringsdelen til Smakslykke tilbyr en unik italiensk opplevelse i Norge. Rykende ferske toscanske focacciaer (schiacciata), romersk pinsa og de fineste antipastibrettene er bare noe av det du kan forvente her.

Smoothie Xchange

SmoothieXchange ble etablert i 2004 som en av Oslos aller første smoothiebarer. Vi tilbyr et sunt, raskt og smakfullt alternativ til tradisjonell fast-food som fyller kroppen med energi! Våre smoothies og bowls lages alltid på bestilling og er proppfulle av vitaminer og essensielle næringsstoffer. Vi har en bred meny som passer for alle, og tilbyr alt fra klassiske smoothies med frukt, bær og juice, til smoothies med proteiner, grønnsaker og kaffe. Vi har også en egen meny med mettende og næringsrike açaí bowls. Hos oss får du også kjøpt vår egen serie med smoothie packs, bowl og toppinger som gjør det enkelt å lage smoothies og bowls hjemme! Vi er opptatt av hva som er i produktene våre og bruker naturlige ingredienser og gode råvarer. Ifølge oss skal ikke det å spise sunt bare handle om næring – det skal også være enkelt, gøy og smake sinnssykt godt!

Starbucks

Starbucks er en kaffebar og lidenskapelige leverandører av kaffe og alt annet som hører med for en avslappende kaféopplevelse. Vi tilbyr et bredt utvalg av Teavana™ te, Frappuccino®, de fargerike og populære Refresha®, ferske bakverk, nysmurt mat og ikke minst mange andre nydelige godbiter – til glede for smaksløkene..Vi har i tillegg gode sitteplasser, studentrabatt på 20%, Wi-Fi og lademuligheter.

Telenor

Trio Barn

Velkommen til Triobarn! Vi er en frittstående butikk og fører barneklær fra 0-14 år og er opptatt av god kvalitet til en god pris. Vi velger selv våre merker og ønsker å tilby noe annet enn de store kjedene. Vi fører merker som Name it, Kattnakken, Lillelam, Levis, Hummel, Wheat Tommy Hillfiger og mer. Velkommen til oss!

Vinmonopolet

Vinmonopolet er samfunnets viktigste virkemiddel for ansvarlig salg av alkohol, organisert som netthandel, butikkjede og kundesenter med enerett på salg av vin, brennevin og sterkøl over 4,7 prosent. Vinmonopolet er verdens største vinbutikk, med et vareutvalg på over 35 000 produkter. Vinmonopolets visjon er å være ønsket av alle, gjennom å tilby Norges beste kundemøte preget av fagkunnskap, service og ansvarlighet. Alkohol er ikke som andre varer . Derfor selger vi med ansvar og prøver å inspirere til god drikkekultur.

VITA

VITA er Norges største kjede innen skjønnhet og velvære og har i dag 116 butikker fordelt over hele Norge, inkludert nettbutikken vita.no. VITA er dedikert til å skape en verden der alle kan være seg selv og omfavne sin unike skjønnhet. Hos oss får du mer enn bare en butikkopplevelse – det er et fellesskap bygget på lidenskap for skjønnhet, helse og velvære.Vi er en destinasjon hvor våre kunder kan søke inspirasjon, gode råd og førsteklasses produkter. Enten du er på utkikk etter den perfekte leppestiften, den ideelle hudpleierutinen eller ønsker å utforske nye trender, har vi alt du trenger for å realisere din skjønnhetsvisjon. Hele livet. Hele deg.

Volt

Vi startet Volt i 2006 med 8 butikker i og rundt Oslo. Målet var å skape et multibrandkonsept for menn, som kombinerer de beste skandinaviske merkene med kremen av internasjonale motebrands.Visjonen var å lansere et unikt konsept, der miksen av ulike merker blir presentert av serviceinnstilte selgere i et inspirerende miljø.Hos oss skal du kunne få hjelp og veiledning av den beste ekspertisen for en optimal shoppingopplevelse. I dag har Volt over 90 butikker i Norge, Sverige og Finland, og vi utvider, forbedrer og utvikler stadig Volt-universet.Vi tilbyr et nøye kuratert utvalg skandinavisk og internasjonal mote for velkledde gentlemen i alle aldre, til både formelle og uformelle anledninger.Alltid med fokus på tidløse plagg, gode snitt og kvalitetsmaterialer.  Velkommen til Volt!

HANDLE

Kundeklubb

Som medlem av Værstetorvet kundeklubb vil du få du tilgang til eksklusive klubbtilbud hver måned, siste nytt først, eksklusive invitasjoner og bonusprogram som lar deg samle poeng som kan brukes i bonusbutikken.

Følg oss

Værstetorvet

Jens Wilhelmsens gate 7
Kråkerøy, 1671
Få veibeskrivelse
Våre butikker

Følg oss